Kolme iloista possua

Kuluneen viikon aikana on taas käynyt ilmi, että olemme valinneet eduskuntaamme liudan vatipäitä. Tommi Rautiolle kansanedustajuus eduskunnassa taitaa jäädä haaveeksi, eikä hänen uransa kunnanvaltuutettunakaan kauas kantane.  Rautio on hyvä esimerkki siitä, että Köyliössä ei taideta opettaa alkeellisiakaan käytöstapoja. Sori vaan: taisi mennä koko Köyliön maine yhen Rautio-ressukan mukana. Ei ole kovin reilua muita kohtaan, myönnän. Ai mitäkö Rautio on tehnyt? KVG eli tsekatkaa itse. Äijä sekoili Facebookissa niin perusteellisesti, että Timo ”Barbapapa” Soinikaan ei enää tuollaista jaksa puolueessaan sietää.

No entä sitten Maria Guzenina-Richardson? Peruspalveluministeri on tällä(kin) hetkellä niin tuuliajolla, että Pasilan tuuliviirikin on pientä heilahdusliikettä. Pitääkö ottaa oppositio mukaan päätöksentekoon vai eikö pidä? Kas siinäpä kysymys, Maria. Tämä o.s. Stieren, ent. Lindell on niin pihalla ja aivan liian suurissa saappaissa tällä hetkellä. Valitettavinta ja surkuhupaisinta asiassa on se, ettei hän itsekään tiedä riittämättömyyttään. Tuu Maria pois sieltä isojen poikien/tyttöjen hiekalaatikosta jo.

Nyt pitää vetää syvään henkeä, kun päästään Päivi Räsäseen. Häneen pätevät toki monet samat termit kuin äsken mainittuun MGR:ään. Ei hemmetti, nyt vasta oivalsin: hänhän on maamme sisäasiainministeri. Senpä vuoksi hän varmaankin katsoo aiheekseen päästellä sammakoita suustaan yhtenään. Viimeisin on tietty tämä ehdotus ravintoloiden sulkemisaikojen aikaistamisesta. Tällä hetkellä taitaa olla jo yli 40 000 ihmistä, jotka nettiadressissa haluavat ministerin eroa. Vai vaativatko he peräti?

Pian minäkin laitan nimeni joukon jatkoksi. Ei sen vuoksi, että itse jaksaisin notkua baarissa kello neljään saakka. Tuskin muistankaan sellaista iltaa, että olisi vierähtänyt yli puolenyön. Mites se Finnairin mainos menikään? ”Illaksi kotiin”. No vaikkapa sitä soveltaen: ”Yleisillä kulkuneuvoilla himaan”. Tämä ei tarkoita yöbusseja.

Räsäsellä on varmaankin joku idean hitunen, joka ei kyllä aukea kuin hänen sisäpiirilleen (= aviomiehelleen). Mitä tapahtuisi, jos ravintolat sulkisivat kahta tuntia aiemmin kuin nykyään? Noh, jengi rupeasisi tietenkin ottamaan pohjia aiemmin kuin nykyään. Ravintoloiden henkilökuntaa pitäisi vähentää. Ravintolat menisivät konkkaan. Kovin yksinkertaista matematiikkaa.

Entisenä taksikuskina pidän ehdotusta aivan käsittämättömänä. Nytkin jengi valittelee, ettei mittaria saada ravintoloiden sulkeuduttua. Nythän sulkemisajat on sopivasti porrastettu, jolloin kumijalkojen tarjonta pysyy tyydyttävän tasaisena. Entä jos kaikki raflat sulkisivat ovensa kello 02.00? Miettikää itse. En jaksa vääntää rautalangasta.

Sainpahan purettua aggressioitani näihin kolmeen iloiseen possuun. Tästä on hyvä aloittaa työpäivä: hyväntuulisena ja energisenä 🙂

Ja vielä lopuksi: megaonnittelut Ruotsiin Jorma Kontiolle! Mielestäni maailman paras ohjastaja ajoi eilen 9000. voittonsa raveissa. Tehkääpä perässä.

Mika

Mainokset

2 vastausta to “Kolme iloista possua”

  1. Timo R. W. Tuominen Says:

    Hiton hyvä blogi, mutta. Lupasit kirjoittaa raviosiot sinisellä, miksei nyt ?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: